Monday, November 1, 2010

Aga mul on külalised :)

Esmaspäeval oli Kerti sünnipäev. Korraldasime kodus peo ja kutsusime külalised. Pidu oli üks hetk ikka väga vali, aga õnneks ükski naaber hädaldama ei tulnud. Politsei ka mitte :) Läksime pärast klubisse ka edasi, aga no oli esmaspäev ja suhteliselt tühjad olid kõik kohad. Kuid meil oli oma seltskond olemas ja kõik oli hästi. Palusin endale pidevalt kella meenutada, sest kartsin, et unustan Teele ja Katsi tuleku muidu ära.


Pärast klubi tulime uuesti meie juurde tagasi. Üks hetk tuleb Mariin ka tuppa ja ütleb, et Marili, ma tõin su sõbrannad ka kaasa. Ja seal nad olidki :)
Oi, kui palju eesti šokolaadi ma sain, mmmmmmmmmm!

Terve nädal mööduski üldiselt nende seltsis, nii päeval kui öösel. Magame minu 3x3m toa põrandal üksteise kõrval reas. Näitasin neile linna, viisin teaduskeskusesse (kogu maailma tarkus oli seal koos), tapa baaridesse (pildil salvrätik, mille kõrvallaua poisid palusid baarmenil edastada), bottellonile, salsat tantsima ja käisime ka trippimas.



Trip oli tõeliselt vahva jälle: ilusad kohad ja hea seltskond. Algas laupäeva hommikul.
Kõigepealt oli meil raskusi autorendi firma üles leidmisega. Seisime pm selle kontori ees, aga 4 blondi ju ei taibanud seda ära. Okei, võtmed käes, oli vaja auto parkimismajast leida. Jällegi võttis 4 blondil see aega. Lõpuks ikka saime asjadega nii kaugele, et saime poistega kokku ja sõit võis alata.
Seekord läksime lääne suunas, võtsime teekonna Murcia peale. Esimese peatuse tegime Cartagena linnas, külastasime 2 tähtsat kohta: tapa baari ja Mercadona toidupoodi.


Nüüd oli vaja mere äärde minna - Mar Menor. Mar Menor on tegelikult soolane laguun, mis on Vahemerest eraldatud 22km liivaribaga. Kutsutakse ka maailma suurimaks basseiniks. Valisime Los Alcazáres nimelise koha. Poisid käisid ujumas, plikadele tundus vesi veidi külm. Ja kuna päike just ei säranud, siis päevitama ei hakanud. Jalutasime promenaadil, käisime kirikus, pildistasime...




Edasi suund Murcia. Ootasime kõik hotelli jõudmist, mis oli kirss meie tordil. Nimelt meil ei õnnestunud broneerida kohti ühes odavamas hostelis ja pidime seetõttu minema 4tärni hotelli. No mis see siis erasmuslastele ära ei ole. Terve reis käis selle üle nalja viskamine: alla 4tärni hotelli ei kõlba meile midagi. Hotell oli tõesti päris uhke, ainult et keegi ei võtnud meilt autovõtmeid ega parkinud autot meie eest- milline kohtlemine :S Saime toad kätte, väike shoping vahepeal ja õhtune programm võis alata. Hotelli pidu las jääb sinnapaika, ütleme et meenutas Jurmala segadust. Kuna maksime hotelli eest palju raha, siis hommikul poisid kaua magada ei lasknud, vaid ütlesid, et peame täieraha eest hommikusööki sööma. Ja nii tehti ka...




Järgmisel hommikul Albin rääkis, mis talle Murciaga meelde jäi: hotell, ühe baari wc ja taksosõit. No hästi :)

Pühapäev oli siis Murcia linna kultuuri poolega tutvumine: katedraal, linnavalitsus, sillad, pargid ja Real Casino. See viimane oli tõesti külastamist väärt. Põhimõtteliselt oli see kunagi eliidile mõeldud lõbuasutus: balli- ja teesaali, inglise raamatukogu, naistetoa, mängude saali ja paljude muude erinevate ruumidega maja. Uhke, uhke, uhke!





Pärast lõunat sõit Almeríasse, lõuna poole. Kiirteel saine tunda Albin rasket jalga. Meie renditud peugeot kiiruse 150km/h juurus nuuksus, aga no ma ei saanud ju Albin käest lasta. "Vahva" oli see, et kui tee läks veidi ülesmäge, siis üle 90km/h meie auto välja ei võtnud.
Almerías õhtusöök ja jalutuskäik rannapromenaadil hirmsa tuulega. Mõnusad suured lained... Jalutasime ka vanalinnas ja vaatasime Alcazaba ära.



Sõit koju oli täitsa pimedas ja sadama hakkas ka. Seega tüdrukud Sierra Nevada mäestikku väga ei näinud. Järgmine probleem ilmes Granada sissesõiduga. Esiteks ei leidnud mahasõitu kiirteelt (poisid olid eest ammu kadunud) ja pärast seda teed kesklinna. Ning ka parkimiskoha leidmine Granadas võttis üle 40 min. Parkisin keelatud kohta, aga õnneks oli auto hommikul alles :)

Õhtul läksime ka Halloweeni peole edasi.


Sellised tegevused siis viimase nädala jooksul.
Täna plikadel viimane päev siin, lähme veel salsat tantsima ja kuskile baari.


Ahjaa!
Üks väike nali ka. Meil korteris praegu väga-väga külm, sest pole hakatud veel kütma. Õues päeval soojem kui meil toas, ausalt. Teki alt naljaga välja ei taha tulla. Hädaldasime siin plikadega, et jube-jube külm on. Jonas siis ütleb meile: "Teie olete põhjast, vt mis ilm ja temperatuur seal on". Kerti: "Ega me mingid pingviinid siis pole!"
Hästi, Kerti :)

No comments: