Sunday, October 24, 2010

Ja nii kiirelt see nädal möödubki...

Seljataga jälle üks tore nädal. Nagu ikka käis kool ja pidu käsikäes. Seni kuni mõlemaga hästi toime tulen, võib asi nii jätkuda :)


Üks pilt ka hispaania keele kursuse omadega. Meil on 9 erinevast riigist inimesi koos: Itaalia, Saksamaa, Soome, Palestiina, Prantsusmaa, Tšehhi, Ukraina, Inglismaa ja loomulikult ka Eesti on esindatud.

Kolmapäeval käisime jälle ühes baaris salsat tantsimas - ei saa ju koju tulla ilma, et salsa selge oleks. Õhtu jätkudes ka mõningad baarid ja klubi. No neljapäeval ritmicas kätel seismine ning keerutamine ei olnud just kõige lõbusam osa päevast, aga elasin selle ka vapralt üle.

Reedel oli ühes ülikooli kampuses flamenco kontsert. Rahvast oli palju vaatamas/kuulamas ning kõigile meeldis väga. See oli tõesti väga hea! Uskumatu, kuidas ühe naise jalad võivad liikuda. Must-do listi kohaselt peaks ma ka mõned sammud ära õppima, aga selle teostamises ma kahtlen. Sügav kummardus nende naiste ees, kes seda hästi oskavad. Üritasin ka video siia panna, aga ei läind läbi, peate pildiga leppima.


Laupäev möödus rahulikult. Kuna mina natuke tõbine, siis ei olnud just väljaminemise meeleolus. Kertil oli ka veits tuju ära, nimelt ta arvuti läks katki ja parandus ei ole kõige odavam. Seega veetsime rahuliku õhtu kodus ja vaatasime mõnda filmi.

Täna oli meil tõeliselt päikesepaisteline ja soe ilm. Päeval veetsime paar tundi pargis päikese käes ning seejärel läksime teiste eestlastega jalutama. Nagu välja tuli, siis on siin linnas kohti küllaga, kus me pole veel käinud. Ühes pargis nägime ka päevitavaid kilpkonnasid, nii ägedad! Proovisime ka praetuid kastaneid, mida tänavatel palju müüakse. Maitse küll meenutas veidi ahjukartuli oma, aga nii hea see polnud. Igatahes väga mõnus pühapäev toredate inimestega värskes õhus.


Ahjaaa! Koju jõudes tabas mind veel üks tore üllatus. Siim helistas! :) Käskis skype ronida. Kaamerast nägin veel lisaks temale ka Jossi, Mariliisi ja norskavat Lumsi. (Lums, sa tegid hea valiku aluspesu osas, valge on ilus) Neil oli vist pooleli Martini sünna afterparty. Mul oli terve aeg suu kõrvuni kui jutustasime, nad on täpselt sama toredad nagu alati. Nad ütlesid, et helistasid täna lennujaama ja üritasid saada pileteid Hispaaniasse, et mulle külla tulla. Aga hinnad olevat liiga kallid olnud (Granadasse saamine üldse väga keeruline). Ma esialgu ei uskunud seda juttu, aga siis Marliis kinnitas seda. Ütles ka, et lennujaamast ei võetud lõpuks poiste kõne enam vastu. Kuna nendest võib tõesti kõike oodata, siis isegi äkki oli see jutt tõsi. Armas igatahes :)

Homme (esmaspäeval) on Kerti sünnipäev, korraldame peo. Alguses oleme meie korteris ja siis kuskile välja edasi. Loodame ainult, et naabrid väga vara magama ei taha minna. Kui ma kuulen läbi seina, kuidas naaber seinalülitit vajutab, siis kindlasti kuuleb ta ka meid homme õhtul.
Ning öösel saabuvad ju ka Teele ja Kadi!!!! Ootusärevus missugune :)

Hasta la proxima!

No comments: