Tuesday, October 12, 2010

5 päevane nädalavahetus

Eelmisel kolmapäeval oli esimene hispaania keele loeng siis. Mulle väga meeldis. Meid on kuskil 15in ringis ja kõik jällegi väga toredad inimesed - kohe pärast esimest loengut läksime üheskoos tapa baari, et rohkem tutvust süvendada. (Ning õhtul ka peole.) Õppejõud on 38aastane naisterahvas ja väga lõbus ning energiline. Tunneb end klassi ees väga vabalt, istub pidevalt oma laual ja jalad toolil :D Eestis sellist käitumist ei näe vist küll kuskil, aga no see on Hispaania, siin on kõik lubatud (peaaegu kõik). Ja õppejõud tahab, et koguaeg suhtleksime temaga. No mina oma hispaania keele oskustega olen veidi tagasihoidlik, aga vaikselt tuleb ka minu suust juba teksti. Vähemalt seni olen peaaegu kõigest aru saanud, mis õppejõud räägib, seegi hea :)

Ja neljapäev ja reede möödusid tavaliselt: päeval kool, õhtul pidu. No reedene pidu oli tglt väga korralik - majapidu jällegi. Maja oli selline neljakandiline mitme korruseline, keskel sisehoov - nagu seebikates. Sinna kogunes ikka kuskil 50in ning pidu kestis seal kuskil kl 2-ni (kõrvalmaja rahvas ei kannatanud kauem seda lärmi). Siis liikusime edasi ühele platsile (sellele samale, kust avaneb ilus vaade Alhambrale) ning pidu jätkus. Osad läksid vahepeal klubisse edasi, osad jäid vaateplatvormile. Vahva oli muidugi see, et mu king läks katki ja ma pidin terve tee alla koju tulema paljajalu - mitu km munakivi teed (isegi jalanõudega on see raske teekond), ühesõnaga väga julm.

Okei, laupäev. Lõunani uni, söök, natuke tagasihoidlikum pidu.

Pühapäev. Lõunani uni, söök. Pidu Sieni ja Luke pool, kutsutud oli meie korteri rahvas, iirlased ja ühed prantslased. Edasi chupeteria (kõik shotid 1€ - no alla 5 shoti ei tule kõne allagi), ja klubi Vogue. Ühesõnaga pidu hommikuni.

Esmaspäev - kuna teisipäev on vaba, siis tehti ka esmaspäevane päev kooli poolt vabaks. Aga minule öeldi eelmisel nädalal õppejõu poolt, et esmaspäeval toimub loeng, seega sundisin end kl 13 üles ajama ja kl15ks läksin kooli. Ja üllatus-üllatus- uksel silt: täna loneguid ei toimu. No sama targalt tulin linna tagasi. Vaatasime päeva jooksul ka mõnede sõpradega ühe filmi ning õhtul toimus tapa pidu eestlaste pool.

(Okei, emps, ära põe, ega see pidutsemise asi nüüd nii hull ka pole. Ma ikka õpin ka korralikult:)

Teisipäev - Dia de la Hispanidad. Täna siis tähistati päeva, mil Kolumbus jõudis Ameerikasse ja seepärast jäi kool ära. Kuna viimased 4 päeva möödusid monotoonselt magamine-pidu, siis nüüd tuli midagi asjalikku ette võtta. Ajasime Kertiga poisid üles, kutsisime mõned sõbrad veel ja võtsime ette teekonna Sacromonte linnaosasse. See ei ole kesklinnast kaugel, kuskil mõned km, aga no ülesmäge minek ikkagi. Avanes jällegi ilus vaade linnale. Pildid siis ka tänasest päevast.

Ja no homme siis algab jälle koolinädal. Eriti pikk see just ei ole, reede kl 12.30ni.
Aga neljapäeva õhtul saabub Berit Alicantest siia oma poisiga ning siis läheme üheskoos nädalavahetuseks trippima. Eks hiljem annan ülevaate sellest, kus käisime ja mis nägime :)

Hasta la vista!










'

1 comment:

Anni said...

Tahaks kaa lühikesi pükse kanda praegu!!!