Sunday, November 21, 2010

Pidune nädalavahetus

No pidune nädalalõpp algaski siis selle neljapäevase instituudi peoga. Reedel hispaania keele loengus ma küll kaasa ei suutnud mõelda, targa näoga ainult noogutasin kaasa...

See keskmine tüdruk ongi mu lucha Mercedes

Lucha kursavennad


Ja reede õhtul oli siis see rahvusvaheline õhtusöök. Erinevaid rahvusi oli kuskil 11 vist. Kõigil olid tehtud/kaasa toodud ikka väga maitsvad asjad. Nt püreesupp, šampinjoni kaste, praekartulid, vorstikesed, kana teravas kastmes, pasta jnejne. Paljude asjade nimetust ma isegi ei oska aimata, nt tšehhidel olid mingid täidetud taignataskud. Igatahes kõik maitses suurepäraselt.

Õhtu jooksul mängisime ringmänge, tantsisime erinevate maade tantse ja laulsime. Meie õpetasime Kertiga kaera-jaani ja laulsime kikilipsu. Ei puudunud ka kitarr.


Öösel tulid muidugi naabrid ukse taha, mistõttu pidime asukohta vahetama. Läksime ühte majja, kus elasid ainult erasmuslased, terve maja oli rahvast täis ja tõeline läbustamine käis. Pärast tuli osadel veel väike klubis käik ka otsa (kell 4 öösel klubisse minna on täitsa tavaline). Igatahes oli tõeliselt tore õhtu :)

Laupäeval käis Mariin välja mõtte, et teeks küpsisetorti pühapäevaks. Kerti ja Ott läksid tema poole, aga mul oli üks kokkusaamine lepitud ja seega ei saanud minna. Kerti noris, et lähen pimekohtingule, sest ma ei teadnud seda tüüpi üldse, kellega kokku saama läksin (netis sain tuttavaks). Aga no see polnud tegelikult mingi kohting, lihtsalt kokkusaamine, et praktiseerida hispaania keelt. Käisime eriti ägedas baaris nimega Bohemia. Meeldis just sisutuse ja atmosfääri pärast, väga palju raamatuid, pildiraame ja muud antiikset kraami. Ning klaver mängis meeleoluks. Ja jäätis mida sõin - hiiglaslik!


Laupäeva õhtul käisime Camborios, seal kaugemal mäejalamil. Sellest saanud mu lemmik klubi siin! Alustasime Kertiga soojendust kodus kahekesi, meil olid nii põnevad jutuajamised ja arutelud, et ei märganudki kui kl hakkas juba 2 saama. Kuna pidime enne kl 2 klubisse jõudma (muidu oleksime pidanud maksma), siis seekord võtsime takso (minu esimene taksosõit Granadas). Hea, ma tõesti poleks viitsinud käia.
Ja no pidu.... DE PUTA MADRE !!! Muusika, tuju ja kõik oli lihtsalt nii hea! Terve öö ainult tantsisime, koju jõudsime alles kl 8 hommikul.
Toimus ka üks kaklus ühe meie Erasmuse sõbraga. Me ise ei näinud, aga Steffen hommikul rääkis. Päeval kui rääkisin ühe kursavennaga, siis tema rääkis ka, et peol läks kakluseks. Ja lõpuks tuligi välja, et kaklesidki minu lucha kursavend ja Erasmuse sõber. Oeh...

Pühapäevaks olime leppinud eestlastega kokku, et lähme hommikul turule ja missale. Peolt koju jõudes mõtlesime Kertiga, et 1h magame ja siis lähme. Aga need 2 tüdrukut ei suutnud küll end voodist välja ajada. Ma tegelikult isegi unustasin äratuskella panna.

Aga pärastlõunal käisime Mariini poo seda küpsisetorti küll söömas. Mmmm, nii hea oli :)

Ülejäänud tänane päev ongi põhiliselt maha kantud. Midagi tarka väga ei viitsi teha. Mariin ja Andres tahavad Mae Westi (Granada suurim klubi) minna, aga arvan et jätan vahele. Muidu tuleb homme järjekordne mitte-arusaamise tund.


Vale, me voy. Saludos.


Ahjaa....
Mariini pool küpsisetorti söömas. Hakkame ära minema ja Ando küsib, et kes lähemal elab, kas meie Kertiga või Ott ja Andres. Marili ütleb, et meie. Ja Andres siis: "Me elame mõned nädalad edasi." :D :D
No Andres jõuab jõuluks vähemalt oma korterisse siis. :)

No comments: