Friday, November 19, 2010


Kiire ülevaade mõningatest sündmustest siis, mis siin vahepeal toimunud...

Eelmisel nädalal käisin näiteks esimest korda Camborios, üks klubi Sacromonte linnaosas. See kesklinnast üpris kaugel, seepärast ma pole varem viitsinud sinna väga minna. Kuna see on Sacromontes (mäejalamil), siis avaneb sealt väga ilus vaade Alhambrale ja linnale. Ja muusika oli seal ka väga hea, rokkisime ikka korralikult.



Tabasin hea hetke - üks korterikaaslane eespool ja teine tagapool :D




Üldiselt öösiti koju tulles näeb meie tänav välja selline. Aga hommikuks vähemalt korras.





Laupäeval läksin hispaania keele kuruse tüdrukutega ühel väiksel linnaekskursioonil. Aga kuna mul oli reedesest peost väsimus, siis ei jaksanud väga giidi jutule keskenduda. Ja pidin veits varem ära ka minema, et näha ühe eesti näitetrupi etendust. Nimelt sel nädalal mingi teatri nädal ja erinevatest riikidest näitetrupid kohal. Eestlaste etendus oli päris hea, kuna nad ei kasutanud palju sõnu, siis said ka kõik teised selle sisust aru.




Pühapäev möödus jälle eestlastega looduses, seekord külas nimega Monachil. Algas umbes nii nagu eelmine kord: inimesed, kes pidid ka tulema, ei ilmunud kohale; buss pani maha keset pärapõrgut ja me jällegi ei teadnud kuhu minna, mida teha. Võtsime jälle ühe tee ette ja sattusime imelistessse kohtadesse:




Edasine nädal läks nagu ikka. Esmaspäeval salsa, kolmapäeval "flamenco", mõningad peod jne.

Eile oli nn minu instituudi pidu ühes baaris. Mulle täitsa meeldis, suhtlesin "kursakaaslastega", kellega muidu väga polnud suhelnud. Kahju ainult, et oskan keelt nii vähe, tahaks paljudest asjadest rääkida, aga no ei saa. Katat juba ähvardasin, et tagasi tulles räägin teid kõiki surnuks :P

Luchas (enesekaitse vms) olen ma paaris ühe Malaga tüdrukuga, kellel on ka see kurikuulus Andaluusia aktsent (nagu enamustel siin) ja nii raske on aru saada kui nad räägivad. Ta ise naerab ka enda üle, et tunneb end narrina kui minuga räägib, sest peab eriti aeglasest ja selgelt rääkima. Aga ta on väga äge tüdruk, luchas naerame üheskoos koguaeg.
Mercedes on muidu minust ikka päris palju kõhnem. Mul on teda lihtne üle selja heita jms, aga temal vahel natuke probleeme minuga :D Mul kukkumisest ja heitmisest tihti kõik kohad valutavad ka, kukun vist vahel veidi valesti vms.
Ta kutsus mind enda poole ka, üks nv kui ta poiss tuleb autoga, siis lähen Malaga kaasa :) Äge!

Ja nüüd kohe läheme ühele rahvusvahelisele õhtusöögile. Porgutali poisid korraldavad ja kutsusid päris palju külalisi. Igaüks peab mingi oma riigis populaarse söögi-joogi kaasa võtma ja ka laulu, mida üheskoos laulma hakkame. Leidsin poest verivorstid, mis kehtivad järgmise aastani (nagu enamus asju siin) ja hapukurgid. Muidugi päris samad need pole nagu Eestis, aga ajavad asja ära. Lauluks valisin kikilipsu, Saaremaa valsi ja muud sarnast - korralikult eestipärast ikka.

Tagasiside peost leiate järgmisest postitusest, aitäh tähelepanu eest!



Ahajaa! Mul vaja juuksuri minna, eks. Käisin täna hinda uurimas juuksuris, mis meie maja esimesel korrusel. Lõikus, värv ja nn föönisoeng - 65€. Kas pole mitte odav? :S

1 comment:

Mari - Marmar said...

Issand kui äge tegelt, verivorstid ja laulud, ja see tüdruk. Mõnus:)
Tule muidugi, me ootame juba su vadisemist:)
Kas mäe jalamil olevas klubis ei teind pilte? Täiesti lõpp kui ilusad kohad teil seal ikka on, vahepeal nagu suure kanjoni laadset lausa. Musipai! :)