Friday, September 24, 2010

Edukas kolmapäev

Kolmapäeval käisime siis jälle kortereid otsimas. Esimene korter, mida nägime, oli küll ilus ja väga heas asukohas, aga ilma kütteta ning üür ka kõrge. Mõtlesime, et vaatame mõnda veel ja kui ei leia, siis võtame siiski selle.

Selle pildi kaudu ehk saate aimu, kuidas korteri otsimine siin käib. Selliseid seinu on terve linn täis ja peab lihtsalt järjest helistama igale poole ning minema siis vaatama.


Tiirlesime terve päev ringi ühest linna otsast teise ja vaatasime kortereid. Lõpuks leidsime ühe, mis oli täitsa okei ning üür ka mõistlik (umbes 210€ per face). Nii, aga siis omanik ütles, et tahab korraga 4 inimest. Jälle jama... Mõtlesime Kertiga, et lähme hosteli ning uurime facebooki kaudu, kes veel korterit otsivad ning võtame nendega ühendust. Aga tänaval leidsime posti äärest ühe Saksa poisi, kes samuti otsis. Rääkisime oma loo, et korter täitsa okei, aga meil vaja 2 inimest juurde. Ja siis ta ütleski, et tutvus ühe Belgia poisiga, kes samuti pole elamist leidnud. Kiire kõne talle ja läksime siis neljakesi uuesti korterit vaatama, neile meeldis. Kolisime kohe samal päeval sisse, tegime väikse shopingu ning läksime õhtul üheskoos Erasmuse peole.
Poistega vedas, nad väga toredad. Aitavad süüa teha, koristada ja kõike muud vajalikku, millega plikad hakkama ei saa.

Korteris siis 4 magamistuba, elutuba, köök, 2 vannituba ning rõdu. Asukoht hea, palju tapa baare, klubisid ja poode käeulatuses. :) No euro värk see just ei ole, aga parem kui mitmed teised, mis näinud olime. Mugavustega korteri on üldse väga raske leida ning need ikka väga kallid ka. Kahjuks ei ole veel internetti ning see võib võtta päris palju aega - eestlaste jaoks on see halvatus :D

Neljapäev tegime suurpuhastuse korteris. Kraamisime igalt poolt ja üritasime veidi hubasemaks muuta. Aga seinad siiski kõik nii valged ja tühjad, see tekitab veidi kõhedust. Mõned pildid siis minu toast, valisin kõige väiksema. Fotod ning Remsu joonistatud pilt läksid kohe seinale ning tuba muutus kohe palju hubasemaks. Paar pilti ka elutoast ja pikast koridorist - ühest korteri otsast teise minek võtab omajagu aega.






























Kertil on tekkinud facebooki kaudu ka üks kohalik sõber. Temaga käisime eile ta sõbra pool karaoket laulmas ja täna viib ta meid Granada tuurile.

Kõik tundub palju parem nüüd :) Ma olen ikka väga pehmeke, kui üks asi on pahasti, siis tundub terve maailm halb. Aga elamine olemas ja nüüd saab lõpuks siinolekut nautima hakata.

Ja endiselt on soe - 30C ;)

1 comment:

Mari - Marmar said...

Meie pilt leidis ka seinal koha:) ole tubli, pea vastu. varsti tuleb minu poolt ka blogitäiendusi :)
musi