Tuesday, December 21, 2010

Las vacaciones

Kõik on praegu super hästi :) Kool on selleks aastaks läbi ja vaheaeg on alanud.

Eelmisel nädalal tegin ära 2 eksamit ja need läksid üpriski hästi. No ritmica tulemust veel tegelikult ei tea, aga vaevalt et läbi kukkusin. Kusjuures ritmica materjalidega nägin ma ikka põrguvaeva. Tõlkisin kõik leheküljed ära, see võttis mul ikka mitu nädalat. Loodame ainult et see vaev tasus ära ka.
Hispaania keele eksami tulemusega olen eriti rahul. Ning õppejõud ütles, et ma olen klassis kõige rohkem arenenud. Ütles, et kui tulin, ei rääkinud sõnagi, aga siis vaikselt hakkasin esitama ka küsimusi ja üldse rohkem rääkima, kiitis mind :)

Näete, ma ikka õpin ka siin! Pole midagi, et ainult pidu ja pidu.

My granny is a little bit worried, she reads my blog all the time. Already asked from my dad: "Is Marili a drinker know, she is only partying." Seems that I cant write about parties anymore.

But I have to tell about our yesterday shopping. We went to one huge supermarket and most of the time we spend in fornt of the alcohol stall.
Kerti: "We should try more wines here, thet are so cheap."
Marili: "Yeah, lets take one bottle for tonight."
Next stall, Marili: "Kerti, look! The liqueur is really cheap here. Let`s take this one too." "Kerti, cava, so cheap, we should try that also."
So we came out from the shop with three bags and they contained one bread and a lot of alcohol.

Reedel peale hispaania keele suulist eksamit oli meie pool esimene jõulupidu. Põhiliselt olid minu hispaania keele kursakaaslased, aga mõned sõbrad veel.
Igaüks siis tõi oma maa sööki kaasa (eesti, soome, vene, saksa, belgia, prantsuse, jordaania, inglise, ukraina, tšehhi). Oi kui palju meil lõpuks kõike oli, sõime seda terve nädalavahetus. Ja niiii maitsvad olid ka. Tegime pm ka glögi. Väga tore õhtu oli :)



Päris paljud muidu nüüd koju ära läinud, nii erasmused kui kursakaaslased, kes elavad väljaspool Granadat. Jonas läks juba esmaspäeval, Steffen homme ja siis olemegi Kertiga korteris kahekesi.
Aga no siiski jäävad mõningad sõbrad ikka siia ka. Meie päris jõulu õhtusöök toimub 24.ndal ja meid kuskil 8-9 inimest. Täna võtsime jõululoosi ära ja arutasime söökide üle. Siis läksime Kertiga kohe poodidesse kinke otsima. Mina ostsin ühele poisile Granada Ülikooli t-särgi (loodan et suurus klapib), arvan et hea mälestus.

Kuna meil enne jõule siin paar vaba päeva, siis otsustasime Keritga minna Sierra Nevadasse lauda sõitma. Peame ikkagi enne jõule lund katsuda saama. Homme minek, aga üks sõber, kes seal töötab, ütles et homme kehva ilm. Loodan väga, et mägi siiski avatud ja saab midagi tehtud. Sest mäepiletid meil 2ks päevaks juba ostetud. See oleks eriti fail kui sõidame kohale, laud ka kaasa renditud ning CERRADO! Ptui-ptui-ptui!


Okei, oleme ühenduses.

No comments: