Monday, January 17, 2011

2011

Pikk paus vahele tulnud. No mis teha, laisaks olen läinud.

Pärast aastavahetust olid igatahes jälle pühad. 5.jaanuaril on igas linnas suur paraad, kus visatakse mitmete tonnide kaupa komme tänavale laiali ning lapsed püüavad neid. Siin olid kavalamad kohale tulnud vihmavarjudega, keerasid need tagurpidi ja püüdsid nendega.
Ning järgmisel päeva, kolmekuningapäeval (los Reyes Magos) saavad lapsed kolmelt idamaa targalt lõpuks oma "jõulukingitused".
Kommid lendavad




Sõime ka selle puhul ühte kringlit, mille nimi Rascón de Reyes. Iga kringli vahele on peidetud ka üks üllatus ning selle saajale toob järgnev aasta õnne. Meil oli see õnnelik Albyn :)


Ning siis olid Kertil sõbrannad vahepeal siin.

Ja siis ühel päeval käisin poistega kuumaveeallikat avastamas. Lesisime 2h kuumas vees ning mõtlesime kui tore on jaanuaris Hispaanias olla :)

Samal õhtul korraldasid poisid õhtusöögi. Algselt pidid olema meie korteri omad ning mõned sõbrad veel, aga lõpuks tuli kokata 14inimesele.
Nii head bologneset polnudki vist saanud :)



Siis hakkas jälle kool. No tengo ganas de estudiar, en serio. :S
Paar pilti ühest ritmica tunnist kui teemaks oli Aafrica tants.



Hmm, mis veel...?

Ahjaa allahindlused algasid. Uuh, kui ülerahvastatud poed on, kassasabad välisukseni. Ja riided poes põrandal laiali. Kohutav kui hullunud inimesed on.

Siis vist tuli sünnipäev.
Enne siinset pidu olin Tln omadega skype ühenduses. Kata ja Triin arvasid, et oleks vaja tähistada Marka viimast taksi ka Terases ning korrladasid seal peo. Vahvad olete, aitäh teile :)
Ja siis toimus siin ka üks pidu. Väga väga tore oli! Vähemalt minul. :P Parimad olid kohal ning lisaks heale seltskonnale sain suurepärased kingitused: lõhna (mida ammu nillisin) siinselt perelt, Granada särgi hispaania keele kursuse plikadelt, salli ning käevõru kursavendadelt, Hazemilt nahktooli ning Granada kruusi. Aitäh sõbrad!

Lahendasime lõpuks kogu seltskonnaga kaasavõetud Vana Tallinna ära (kellelegi ei meeldi see).


Pühapäeval käisime restos söömas ka.

Ning aitäh kõigile teistele sõpradele õnnesoovide, telefonikõnede ning sõnumite eest :) Ma lihtsalt ei suuda ära uskuda kui vahvad inimesed mind ümbritsevad.
(Üks sõnum: "Palju õnnestumisi, seksikaid seiklusi, armsaid kingitusi ja üks prints valgel hobusel, kes sinuga läbi elu rokib")


Ning nüüd siis eksamite "ootuses". Tegelikult on vaja veel nii palju asju ära teha enne koju tulekut. Ma tahan käia veel Araabia saunas, mäel lauatamas ning Mercedese pool. Aga kes palju teeb, see palju jõuab.


¡Un abrazo y hasta pronto!

No comments: