Sunday, November 28, 2010

1. advent

Reedel tulid Alicantest ja Valenciast eestlased siia. Tahtsid meie pool ööbida, aga meile olid külla tulnud ka Jonase sõbrad ja seetõttu ruumi polnud. Õnneks sai Mariin nad kõik majutatud.
Aga üldiselt jätkusid reede ja laupäev pidude taeva all.

Pühapäeva hommikul lõpuks jõudsime ka turule ja missale. St seekord jõudsime mina ja Kerti õigeks ajaks, Ott ja Mariin magasid sisse.
Turg oli ikka tõesti omaette kogemus. Kauplejad ainult karjusid: un euro, un euro! Muidugi oli meil seljataga ainult paar tundi magamist, seega oli see väga väsitav. Aga üldiselt oli seal KÕIKE: riided ja söök vaheldumisi, maitseained, jalatsid, mänguasjad ja kõike mis vähegi veel olla saab :P Nagu üks suur laat. Aga tõesti SUUR, ühest otsast teise käimine juba võtab kuskil 1,5h aega.
Me Kertga ostsime endale kastitäie hurmaasid. Need on nii head magusad siin. Kasti täis (14 hiigelsuurt hurmaad) maksis ainult 2,5 euri. Me mitu korda küsisime üle, et kas ikka saime hinnast õigesti aru. Naeruväärselt odav. Mandariine ostsime ka, aga selle hind oli kuskil 1.-eur/kg, no pm sama nagu Eestis vist. Ning pähkleid :)






Peale turgu siis missale ja siis Ando juurde pannkooke küpsetama ja esimest adventi tähistama. Ühesõnaga orav rattas terve päev. Tegelikult terve see nädal. Ja no tõesti praegu on zombi olek.


Ning praegu olen veits nukker kui aus olla. Ehk väsimusest, võib olla sellest et jõulud hakkavad saabuma, võib olla sellest et vaatasin kurba filmi, ma ei tea.... Aga igatsus koduste järele täna kõige suurem. Tahaks, eem ..... aaah, palju asju tahaks :)

Nii, ma nüüd üritan magama jääda, tahaks ühe öö selle nädala jooksul magada vähemalt 8h.
Head ööd :)

No comments: